Shipping & Returns

Returpolitik
Læs venligst disse politikker nøje, inden du lægger din ordre. Fordi det er lige så meget med dig og vores butik, håber vi, du kan få en god oplevelse i vores butik. Se venligst nedenstående politikker:
Vi tilbyder en 7-dages retur- og udvekslingsgaranti på alle produkter. Hvis du gerne vil returnere eller bytte en vare, bedes du kontakte os på forhånd for yderligere instruktioner. Vi beklager, at forsendelsesafgifter ikke refunderes.
For returneringer
Hvis du vil returnere dine varer, bedes du venligst underrette os først med angivelse af årsagen og ordrenummeret for returneringen inden for 7 dage efter modtagelsen. Din feedback er meget vigtig for os. Eventuelle genstande skal sendes tilbage komplet med den originale pakke. Alle pakker skal sendes via en sporbar metode. Vi er ikke ansvarlige for pakker tabt i transit. Vær opmærksom på at de originale forsendelsesomkostninger ikke kan refunderes. Så kontakt os venligst med alle dine spørgsmål og bekymringer, inden du bestiller.
Til udvekslinger
Varer skal returneres inden for 7 dage efter levering og kunden er ansvarlig for alle fragtomkostninger som følge af hele udvekslingsprocessen. Alle varer kan kun udveksles til samme prisudskiftning. Vær opmærksom på, at vi kun vil udstede udskiftningerne, når dine returneringer er modtaget.
Annullering af din bestilling
Hvis du har bestilt en bestilling og gerne vil annullere den senere, bedes du straks kontakte vores kundeservicerepræsentant. Men hvis din ordre er afsendt, har vi ingen mulighed for at annullere den.
For Refund
Restitutioner arrangeres så snart vi modtager og tjekker de returnerede produkter. Hvis du skylder en refusion for ikke-returvarer, vil der blive udbetalt en refusion, når du kontakter os om dit produktproblem. Når refusionen er indsendt, kan du forvente at modtage den inden for 15-25 arbejdsdage, da det tager lang tid for kreditkortselskabet og banken at behandle refusionen.
Hvis dine spørgsmål ikke overholder afkastpolitikken, bedes du kontakte os.
Tilbage